Babybehandling

Her finder du hjælp til babyen der er plaget af:


... uro

... søvnudfordringer

... fordøjelsesproblemer

... øreproblemer

... vedvarende gråd

... nakke- og rygspændinger

... skæv hovedform

... generel utilpashed

... ammevanskeligheder

... kolik

... overdreven gylpen

... motoriske forsinkelser

Det er hårdt at blive født ...

Undersøgelser viser, at 88% af nyfødt børn udsættes for skader i lettere eller sværere grad allerede i forbindelse med fødslen.

"The Trauma of Birth", Frymann, V., 1976

Allerede ved begyndelsen af vores liv, udsættes kroppen for hårdt arbejde under fødslen og lider i den forbindelse af og til overlast.

Kraniepladerne skal forme og tilpasse sig efter fødselsvejen - det er babyens krop fra naturens side indrettet til at være i stand til.
Men nogle gange kan forholdene i fødselsvejen besværliggøre processen. Ligeledes kan et barn, der har indstillet sig skævt i bækkenet op til fødslen, have svært ved at tilpasse sig fødselsvejen. Også fødsler ved kejsersnit, forløsning med sugekop, medicinsk igangsættelse og ve-stimulation, lange og/ eller smertefulde fødselsforløb kan medføre skader på barnet. 


Hvis du oplever ovenstående gener hos dit barn, eller har været igennem et hårdt fødselsforløb, er du velkommen til at kontakte mig, gerne telefonisk eller via mail.


Hvis du vælger at bestille en tid online, vil jeg ringe dig op og tale med dig om dit barns udfordringer, så vi sammen kan finde ud af, om jeg kan hjælpe jer videre. 


Hvad er Babyterapi

Denne behandlingsform består af en blanding af massage, zoneterapi, akupressur, samt udvalgte teknikker fra Kranio-Sakral terapien. Behandlingen er dermed meget blid og målet er at rette op på skævheder og genoprette balance i kroppen.


Hvor langt tid varer behandlingen

En behandling varer mellem 30-50 min. Der er afsæt tid til amning og bleskift, samt spørgsmål undervejs.


Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen foregår i klinikken i Langå. Jeg besøger jer også gerne i hjemmet, i så fald skal vi dog aftale det individuelt og I må forvente et kørselstillæg.

Ved ankomst taler vi om jeres problemstilling, hvordan barnet i det hele taget trives, om fødslen og starten på livet.
Derefter starter vi behandlingen i barnets eget tempo.

Selvom behandlingen er blidt og smertefrit for babyen, er det en fordel, hvis I giver barnet ro efter behandlingen. Kroppen vil være beskæftiget med de input den har fået under behandlingen.

Jeres barn kan derfor være ekstra søvnig, eller komme af med en større ble end normalt.


Hvornår I kan forvente at se effekten af behandlingen

Da børn hurtig responderer på kropslige behandlinger, vil I hurtigt kunne bedømme effekten og se virkningen inden for de første døgn efter behandlingen. 


Hvor ofte og hvor mange behandlinger I må forvente

Antal og varighed af behandlingsforløbet afhænger af den pågældende problemstilling. Min erfaring er dog at de fleste problemstillinger kan bedres med 3 behandlinger. 

Jeg tager gerne hjem til jer hvor jeres barn befinder sig i vante og trygge omgivelser og derved kan få maximalt udbytte af behandlingen. Der pålægges kørselstillæg.

Babymassage

Babymassage er en meget blid form for massage og egner sig for børn fra 3 mdr.'s alderen. Behandlingen foregår i barnets eget tempo og tager højde for individuelle behov. Denne behandlingsform skaber tryghed og tæt kontakt mellem barnet og mor/far. Derudover stimuleres barnets sanser og kropsbevidstheden øges. Behandlingen kan bl.a. afhjælpe uro, søvnbesvær, samt mildne fordøjelsesproblemer.Babymassage-kursus
Bliv ekspert i at behandle din baby


d. 24. november 2023

kl. 10.00-12.30


Massage øger tilknytningen mellem dig og din baby. Gennem massage kan du også forebygge og behandle de mest almindelige gener og sygdomme. 
På dette kursus lærer du håndgreb og teknikker til en beroligende massage. Derudover viser jeg dig, hvordan du gennem massage og zoneterapi kan forebygge og behandle tandpine, smerter, feber, fordøjelsesproblemer, ørepine, spændinger, mm. 

Der er plads til 7 babyer og deres voksen. 
Prisen pr. baby er 375 kr. 

Babymassage for forældregrupper


Jeg underviser mødre- og fædregruppe på max. 7 børn. I er velkomne hos mig i klinikken eller hjemme hos en af jer. I lærer om massageteknik, zoneterapi, akupressurpunkter og får råd og vejledning angående barnets motoriske udvikling.

Hvis I ønsker det, kan vi også gennemgå førstehjælp for spædbørn- og babyer. 


Et besøg varer ca. 2  timer og der er god plads til ammepauser og spørgsmål undervejs. 
Det er også hårdt at blive mor

At blive mor er en kæmpe følelsesmæssige omvæltning, uanset om man trives i sin nye rolle eller om det føles svært. Ikke nok med at graviditeten og fødslen har været en fysisk og psykisk udfordring, så er det også hårdt at få vendt sin døgnrytme, formindsket sin søvn og at skulle ernære den lille nye verdensborger. 


Du trænger derfor også til at få passet på dig selv. Der er mange måder at gøre det på og du ved bedst, hvordan du får tanket energi igen. 


Hos Vidunderlig Krop kan du få afstressende og styrkende massage, og som tager kærlig hensyn til din krop.