Kropsbehandling

"Få hjælp til dine smerter og oplev at være tilpas i din krop igen."

Kropsbehandling

Kropsbehandling tager udgangspunkt i din problemstilling og behandlingen tilrettelægges individuelt.

Behandlingerne består for det meste af fysiurgisk massage, som er en dybdegående form for behandling, og kombineres med akupressur, lymfedrænage, bindevævsmassage og Kranio Sakral terapi, samt elementer fra zoneterapien.


Visse problemstillinger kan supplerende behandles med akupunktur og øreakupunktur.

Behandlingen gavner ved de fleste smertetilstande, herunder kan nævnes hovedpine, kæbespændinger (herunder også tinnitus), nakkespændinger og indskrænket bevægeliged, låsninger og smerte i rygsøjlen, skulderspændinger (fx. tennisalbue, golfarm, senehindebetændelse), lændesmerte, knæ- og ankelsmerte, generel smerte i kroppen, akut såvel som kronisk. 

Fysiurgisk massage


Fysiurgisk massage er en dybdegående og effektiv massageform for at løsne spændinger og myoser. Massagen virker enormt afslappende og kan give en vis lethed i kroppen.


Bindevævsmassage


Denne form for massage hvor der arbejdes med afspænding af bindevævet.

Bindevævsmassage gavner ved muskelsmerte, arvæv og kronisk smerte, væskeophobninger, samt fibromyalgi.

Organmassage


Dybdegående massage af maveområdet med henblik på at skabe afspænding af bindevævet og forbedre blodomløbet af de indre organ. Organmassage kan fx. mildne menstruationsmerter, smidiggøre arvæv, og mindske underlivssmerte, samt understøtte fertiliteten. Desuden afspændes vejrtrækningsmuskulaturen og beroliger nervesystemet.

Kraniosakral terapi


Kranio Sakral Terapi er en meget blid, men effektiv behandlingsform, og som egner sig til både børn og voksne. Her arbejdes med afspænding af knogle-, binde - og muskelvæv. Der sigtes efter at skabe balance omkring kraniet, rygsøjlen og nervesystemet. Kranio Sakral terapi egner sig fx ved migræne, kæbespændinger, nakkeproblematikker, rygsmerte, bækkensmerte- og løsning.