Om mig

Bag om Vidunderlig Krop

Hej,
Mit navn er Melissa, jeg er 35 år og bosat i Langå.

Jeg er autoriseret jordemoder, uddannet og certificeret fysiurgisk massør, hypnotisør/hypnoterapeut, akupunktør, babyterapeut, sanseterapeut og yoga- og pilatesinstruktør. 
Det er blevet til et par titler gennem tiden, men vigtigst af alt er, at du kan finde hjælp her til lige netop din problemstilling. 

Jeg arbejder med kroppen ud fra et holistisk syn, hvor krop og sind går hånd i hånd.

Vores krop hænger sammen på fineste vis, fra top til tå.

Og ved at kombinere forskellige behandlingsteknikker, som forskellige former for massage, akupunktur, zoneterapi, kranio sakral terapi, hypnoterapi, mm.  kan jeg netop afhjælpe og lindre de fleste problemstillinger. 


Det siger Vidunderlig Krops kunder
Conni Bech

Melissa er en meget kompetent og dygtig behandler med en bred vifte af behandlingsmuligheder og viden. Det betyder, at Melissa kan komme omkring hele mennesket med målrettet behandling.
Kan varmt anbefales.

Se mere
9 måneder siden
Ida Marie Lebech

Melissa er en fantastisk formidler. Nærværende, tydelig og tjekket. Temaaftenen om vagusnerven var super interessant, både med teori funderet i mange års studier af vagusnerven og med praktiske øvelser der med det samme gav konkrete reaktioner i krop og sind.
Melissa sætter en god, rolig og tryg ramme med hele sit væsen, og der er en skøn atmosfære i hendes lokaler.
Herfra de allervarmeste anbefalinger!

Se mere
1 år siden
Tina Frees

Jeg går til Blid yoga og har gjort det af flere omgange.
Melissa har nogle super gode øvelser, som giver øget velvære.
Man kommer virkelig ned i tempo på en god måde, hvis man har haft en hektisk dag.

Se mere
1 år siden
anja Jeppesen

Nogle gode yogatimer både til at finde ro og få ladet de indre batterier og igen

Se mere
1 år siden
Tanja Husted

Melissa er en yderst kompetent behandler. Jeg har fået akupunktur af hende og da jeg var gravid, var hendes behandling den eneste behandling der lettede mine smerter - hertil skal det siges, at jeg modtog behandlingen efter en gravidyoga time, så vi taler om en meget kort behandling, som hun var så venlig, at give mig på stedet for at smertelindre. Derudover holder Melissa relevante, spændende og oplysende foredrag og er en fremragende yogainstruktør. Kan varmt anbefale Melissa som både behandler, foredragsholder og yogainstruktør.

Se mere
1 år siden
Eva Johannessen

Melissa er utrolig kompetent til det hun laver. Der er en dejlig, rolig atmosfære i klinikken og jeg er altid tilpas i kroppen når jeg har besøgt den 😊

Se mere
1 år siden