Gravidmassage

Gravidmassage


Under graviditeten sker der mange spændende ting med kroppen. Hormonbalancen ændrer sig, maven vokser og kroppen tager på i vægt. Dette påvirker kroppens naturlige holdning, som tilpasser sig det nye tyngdepunkt. Disse forandringer kan give smerter og ømhed i for eksempel lænde- og nakke-, og skulderregionen og føre til hovedpine. Nogle gravide oplever at få mere væske i benene og hænderne. Andre kan føle sig mere trætte end de plejer. Disse ting er i de fleste tilfælde ganske ufarlige og normale, men kan dog opleves som generende for den gravide.


Som jordemoder og kropsbehandler, har jeg stor erfaring med at lindre og afhjælpe graviditetsgener. I min behandling, og afhængigt af din problemstilling, anvender jeg akupressur, akupunktur, massage og kranio sakral terapi, samt rebozomassage. Derudover øger massagen dit velvære og din kropsfornemmelse.


Gravidmassage er en blid behandlingsform og har en afslappende og stressnedsættende virkning.


Du kan under gravidmassagen vælge at ligge på maven, på siden eller ryggen - lige som du føler dig bedst tilpas. Jeg fokuserer på de områder, der generer dig mest. Du kan dog også vælge gravidmassagen, hvis blot du ønsker at forkæle dig selv.


Som en del af gravidmassagen tilbydes desuden akupunktur mod bestemte problemstillinger. Du modtager også information omkring øvelser, som kan forebygge og afhjælpe dine gener.

Graviditetsbetinget kvalme og hovedpine


Mange gravide oplever at døje med kvalme og hovedpine på et eller andet tidspunkt i deres graviditet. Problematisk bliver det, når kvalmen og hovedpinen ikke aftager og påvirker livskvaliteten. 

Kvalmen og hovedpinen kan bl.a. skyldes og forstærkes af hormonpåvirkning, samt ubalance i rygsøjlen, især nakkehvirvlerne. 


En behandling bestående af akupunktur, massage og kranio sakral terapi, kan lindre og afhjælpe graviditetsbetinget hovedpine og kvalme. 


Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale omkring din problemstilling eller book en tid her

Bækkengener i graviditeten


Bækkengener i form af smerte, ømhed og indskrænket bevægelighed, er hyppigt forekommende i graviditeten. De kan til dels skyldes den ændrede hormonpåvirkning, som gør at leddene bliver mere eftergivelige. Det kan også skyldes den ændrede kropsholdning og kroppens påvirkning af barnets vægt. Bækkenbunden spiller ligeledes en vigtig rolle i forhold til bækkengener. 


En blanding af massage og kranio sakral terapi, kombineret med akupuntkur, kan ofte lindre og endda afhjælpe smerterne. Sammen finder vi den rette behandlingsform til dig. Vi kan ligeldes få en snak om hvordan du selv kan forebygge og behandle problematikken derhjemme.


Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale eller bestil tid her.


Her finder du inspiration til øvelser, der kan være til gavn ved bækkensmerter.