Yoga

Blid Yoga 

For en sundere krop og et nervesystem i balance

Nyt forløb med Blid yoga starter i uge 2, torsdag aften kl. 18.30-19.50 og strækker sig over 5 sessioner.

Holdet består af max. 5 deltagere, hvilket giver mulighed for ro og fordybelse.

Yogaundervisningen tager afsæt i restorativ yoga og yin-yoga. Her er fokus på blide stræk, rolig og dyb vejrtrækning, langsomme bevægelser og ro i nervesystemet.


Træningen foregår i klinikken på Bredgade 48 st. tv.
Pris 650 kr. pr. deltager
Holdet oprettes ved mindst 5 deltagere

Der er mulighed for omklædning i klinikken.


Mere om yin yoga


Kom ned i tempo, skru op for nærværet, stilheden og gå på odagelsesrejse i dit indre liv.

Yin yoga er en skøn, beroligende og meditativ yogapraksis, der består af lange, dybe og blide bindevævsstræk.

Stillingerne holdes i 3-10 minutter og er kendetegnet ved at foregå liggende eller siddende, og er ofte støttet med blokke og bolster.

Yin yoga har en beroligende effekt på dit nervesystem, virker afstressende på dit bindevæv og genoplader dig med fornyet energi og overskud.


Yin yoga baserer sig på den traditionelle østasiatiske medicin, der har teorien om yin og yang, meridianbaner og de 5 elementer som omdrejningspunkt.

Mere om Restorativ yoga


Restorativ yoga er en særlig blid yogaform, der kan hjælpe dig med at afspænde din krop og gør plads til heling. Samtidig giver yogaformen dig mental ro og åbner for et større nærvær til både dig selv og omverdenen.

Vi anvender bløde og støttende yogatilbehør som bolster, tæpper, blokke og øjenpuder, der skal hjælpe din krop til at slappe endnu bedre af i de dybdeafspændende hvil.

De restorative stillinger foregår primært liggende, og du lejres med al den støtte du og din krop har brug for, således at du trygt kan lade dine muskler at slappe af og herved invitere de dybe spændinger til at slippe sit tag.

I yoga øvelserne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op med yoga pøller, tæpper, blokke osv. Du ligger ofte i yoga øvelserne i 10 - 20 minutter ad gangen.

Når du hviler vågen uden anden bevægelse end dit åndedrag, vil din puls langsomt falde og der åbnes for en forbedret ilttilførsel rundt til dine vitale kropsdele og herved øges din kropslige restitution.
Når vågen hvile opstår, falder også dit åndedrag til ro og dit nervesystem vil få gode vilkår til at balancere stress og angstlignende tilstande.
Hvilende yoga åbner op for en særlig stilhed i kroppen, og alt hvad du går og gemmer indeni af følelser, oplevelser og minder, vil endelig få taletid.
Det siger mine kunder
Kristian Bay

Jeg har af flere omgange deltaget i yogahold hos Melissa i Vidunderlig Krops lokaler i Langå. Det er et meget rart sted at være og Melissa er god til at tage hensyn til alle i rummet. Det der slår mig mest, er hendes evne til hensynsfuldt at differentiere i øvelserne og hendes evne til nænsom og omsorgsfuld guidning. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

(Translated by Google)
I have participated several times in yoga classes with Melissa in Vidunderlig Krop's premises in Langå. It is a very nice place to be and Melissa is good at taking everyone in the room into account. What strikes me the most is her ability to considerately differentiate the exercises and her ability for gentle and caring guidance. I will definitely come back.

Se mere
7 måneder siden
Ea Rasmussen

Jeg har været ved Melissa til både graviditetsyoga, efterfødselstræning, pilates og yogasjov for børn. Alt har været virkelig godt! Melissa er god til at lave meget individuel træning, man føler sig hørt og rummet, og får altid gode teknikker med, som man kan prøve derhjemme.

(Translated by Google)
I have been to Melissa for both pregnancy yoga, postpartum training, pilates and yoga fun for children. Everything has been really good! Melissa is good at doing a lot of individual training, you feel heard and the room, and always brings good techniques that you can try at home.

Se mere
8 måneder siden
Conni Bech

Melissa er en meget kompetent og dygtig behandler med en bred vifte af behandlingsmuligheder og viden. Det betyder, at Melissa kan komme omkring hele mennesket med målrettet behandling.
Kan varmt anbefales.

(Translated by Google)
Melissa is a very competent and skilled therapist with a wide range of treatment options and knowledge. This means that Melissa can approach the whole person with targeted treatment.
Can be highly recommended.

Se mere
9 måneder siden
Tina Frees

Jeg går til Blid yoga og har gjort det af flere omgange.
Melissa har nogle super gode øvelser, som giver øget velvære.
Man kommer virkelig ned i tempo på en god måde, hvis man har haft en hektisk dag.

(Translated by Google)
I go to Blid yoga and have done it several times.
Melissa has some super good exercises that increase well-being.
You really slow down in a good way if you've had a hectic day.

Se mere
1 år siden
anja Jeppesen

Nogle gode yogatimer både til at finde ro og få ladet de indre batterier og igen

(Translated by Google)
Some good yoga classes both to find peace and recharge the internal batteries and again

Se mere
1 år siden

Er du i tvivl?

Bliv ringet op og få afklaret om holdet er det rigtige for dig. 

 
 
 
unsplash