Events

Kalender & Events

Her får du overblik over holdundervisning, workshops og forskellige arrangementer. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til selv at afholde et arrangement i klinikken, eller hvis du har nogle ønsker og ideer. 

Er du parat til at få en stærkere og sundere krop?


Tema-aften er et gatis arrangement til dig, som ønsker at få en bredere forståelse af kroppens mekanismer og sammenhænge. 

Den sunde bækkenbund

8. april, kl. 18.00-19.15


Til denne tema-aften dykker vi ned i problematikken omkring vores bækkenbund - vi ser på årsagen til ubalancer og ser på hvordan disse påvirker andre dele af vores krop. Men vigtigst af alt, så får vi på denne aften abejdet med, styrket og afspændt vores bækkenbund.


Hvis du selv er ramt af problemer med underlivet så som spændinger, smerter, inkontinens, mm., så ved du også hvor invaliderende det kan være.


Udover at problemer med bækkenbunden kan belaste hele kroppen, har det også stor indflydelse på livskvaliteten. 

Er du parat til at få gjort op med myter og overbevisninger om den kvindelige bækkenbund? Så er du hjertelig velkommen til at deltage i tema-aftenen. 


Lidt info omkring aftenen


Der er plads til 8 deltagere. Tema-aftenen består af et teoretisk oplæg og enkle praktiske øvelser, som foregår på en yogamåtte (dem stiller jeg til rådighed). Kom derfor gerne i bekvemt og løst tøj.

Det er gratis at deltage, til gengæld forventer jeg, at du melder afbud i god tid, såfremt du bliver forhindret.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlige hilsener,
Melissa

Lyst til at mødes med andre forældre på barsel?


Kom til Babycafé


Onsdag, d. 8. maj 
kl. 10.00-11.30

Dagens emne: 
Babys vilde rejse til verdenen

Babycafé er et gratis arrangement for forældre på barsel. 
Her har du mulighed for at opleve en skøn og hyggelig stund med dit barn, og har mulighed for at møde andre lokale forældre. 
Der holdes et kort oplæg om et udvalgt emne 

Tilmelding er nødvendigt. 

Det siger mine kunder
Cecilie Ravn

Jeg var til yogaleg og massagesjov med mit barn på seks år, og Melissa er simpelthen så dygtig og sød. Det var en virkelig god oplevelse, hvor der var plads til at være lige som man var, og Melissa var så god til at mærke hvad vi hver især havde brug for i situationen. Det er ikke altid så nemt at få børn til at gøre bestemte ting, og det var der helt plads til.
Flere af øvelserne bruger vi dagligt herhjemme, og mit barn efterspørger det selv.
Det var meget hyggeligt og nærværende mellem mig og mit barn, og samtidig fik jeg nogle gode og konkrete værktøjer med derfra.

Kæmpe anbefaling herfra!

(Translated by Google)
I went to yoga games and massage fun with my six-year-old child, and Melissa is simply so talented and sweet. It was a really good experience, where there was room to be just as you were, and Melissa was so good at feeling what each of us needed in the situation. It is not always so easy to get children to do certain things, and there was absolutely room for that.
We use several of the exercises daily at home, and my child requests them himself.
It was very cozy and present between me and my child, and at the same time I got some good and concrete tools from there.

Huge recommendation from here!

Se mere
7 måneder siden
Signe Skou Nautrup

Jeg deltog i går ved en temaaften omhandlende kæbespændinger. Som altid gik jeg derfra med ny viden og konkrete øvelser jeg kan tage fat på. Med sin høje faglighed, humor og omsorg er Melissa en nærværende og tillidsvækkende formidler. Jeg kan blot anbefale at besøge hendes klinik.

(Translated by Google)
Yesterday I attended a themed evening about jaw tension. As always, I left with new knowledge and concrete exercises I can tackle. With her high level of professionalism, humor and care, Melissa is a present and trustworthy communicator. I can only recommend visiting her clinic.

Se mere
1 år siden
Tina Larsen

Jeg var i går til en meget nærværende og spændende temaaften hos Vidunderlig Krop. Jeg giver den største anbefaling! Jeg har både været til temaaftener og til behandling hos Melissa, og man er altid heeelt afslappet og glad, når man går derfra!

(Translated by Google)
Yesterday I was at a very present and exciting theme evening at Vidunderlig Krop. I give the highest recommendation! I have been to theme evenings and for treatment at Melissa's, and you are always very relaxed and happy when you leave!

Se mere
1 år siden
Ida Marie Lebech

Melissa er en fantastisk formidler. Nærværende, tydelig og tjekket. Temaaftenen om vagusnerven var super interessant, både med teori funderet i mange års studier af vagusnerven og med praktiske øvelser der med det samme gav konkrete reaktioner i krop og sind.
Melissa sætter en god, rolig og tryg ramme med hele sit væsen, og der er en skøn atmosfære i hendes lokaler.
Herfra de allervarmeste anbefalinger!

(Translated by Google)
Melissa is a fantastic communicator. Present, clear and checked. The theme evening about the vagus nerve was super interesting, both with theory based on many years of studying the vagus nerve and with practical exercises that immediately gave concrete reactions in body and mind.
Melissa creates a good, calm and safe environment with her whole being, and there is a wonderful atmosphere in her premises.
From here the very warmest recommendations!

Se mere
1 år siden
Vivi Drejer

Skøn og inspirerende aften. Fik en mase viden som ikke var kendt i forvejen.
Kan virkelig anbefales.

(Translated by Google)
Beautiful and inspiring evening. Gained a lot of knowledge that was not known beforehand.
Can really be recommended.

Se mere
1 år siden
Pia Bødker

Dejligt informativt tema møde, med plads til spørgsmål.

(Translated by Google)
Nice informative themed meeting, with space for questions.

Se mere
1 år siden

Skal jeg holde et oplæg for dig?


Jeg kommer gerne ud til dit arrangement og holder oplæg om et emne inden for mit kompetenceområde. 

Følgende emner har jeg holdt oplæg om: 


- Den naturlige babysøvn

- Det holistiske syn på fosterets udvikling gennem graviditeten

- Barnets sansemotoriske udvikling i det første leveår

- Den sunde bækkenbund i et holistisk perspektiv

- Bæredygtige fødder

- Vagusnerven - nøglen til dit nervesystem
- Det 4. trimester - en tryg barsel

Kontakt mig gerne for nærmere information.