BørneYoga

Yogaleg & Massagesjov


Oplev en stjernestund sammen med dit barn (3-7 år)


Søndag, d. 26. maj kl. 10.30-11-30
165 kr. pr. par


Har du et barn med krudt i måsen, som har svært ved at regulere sig selv eller døjer med motorisk uro?
Eller har du lyst til at blive inspireret til flere lege med dit barn, hvor I kan komme hinanden nær?

Du og dit barn inviteres hermed til en hyggelig stund med yogalege og massagesjov.

Vi skal bevæge vores kroppe, klatre, balancere, dreje rundt, trække dybt vejret, fortælle historier og styrke vores sanser og tilknytning til hinanden gennem berøring og massage.

I guides til flere yoga- og massagelege af yogainstruktør, sanseterapeut og kropsbehandler, Melissa Boldhaus.

BørneYoga

Vi bevæger hele kroppen i BørneYoga og inddrager redskaber, der stimulerer sanserne og styrker motorikken.

Med udgangspunkt i den klassiske yoga, foregår undervisningen i Børneyoga fuldstændig på børnenes præmisser. Således veksler undervisningen mellem sjov leg, fantasifulde yogaeventyr og børnevenlige afslapninger, gruppeøvelser, samt dynamiske meditationer.
Fokus ligger på kropsbevidsthed og nærvær. Derudover styrkes barnets kreativitet og dets evne til at finde ro i en travl hverdag.FamilieYoga


Til FamilieYoga er der virkelig mulighed for at opleve nærvær på barnets præmisser og det er en skøn måde at bevæge sig på.
Sammen begiver vi os på fantasirejser, hvor vi afprøver de klassiske yogastillinger, par-øvelser, massage og laver aktive meditationer. Der er plads til kreative input og leg så alle kan være med.

Det siger tidligere deltagere
Cecilie Ravn

Jeg var til yogaleg og massagesjov med mit barn på seks år, og Melissa er simpelthen så dygtig og sød. Det var en virkelig god oplevelse, hvor der var plads til at være lige som man var, og Melissa var så god til at mærke hvad vi hver især havde brug for i situationen. Det er ikke altid så nemt at få børn til at gøre bestemte ting, og det var der helt plads til.
Flere af øvelserne bruger vi dagligt herhjemme, og mit barn efterspørger det selv.
Det var meget hyggeligt og nærværende mellem mig og mit barn, og samtidig fik jeg nogle gode og konkrete værktøjer med derfra.

Kæmpe anbefaling herfra!

(Translated by Google)
I went to yoga games and massage fun with my six-year-old child, and Melissa is simply so talented and sweet. It was a really good experience, where there was room to be just as you were, and Melissa was so good at feeling what each of us needed in the situation. It is not always so easy to get children to do certain things, and there was absolutely room for that.
We use several of the exercises daily at home, and my child requests them himself.
It was very cozy and present between me and my child, and at the same time I got some good and concrete tools from there.

Huge recommendation from here!

Se mere
7 måneder siden
Ea Rasmussen

Jeg har været ved Melissa til både graviditetsyoga, efterfødselstræning, pilates og yogasjov for børn. Alt har været virkelig godt! Melissa er god til at lave meget individuel træning, man føler sig hørt og rummet, og får altid gode teknikker med, som man kan prøve derhjemme.

(Translated by Google)
I have been to Melissa for both pregnancy yoga, postpartum training, pilates and yoga fun for children. Everything has been really good! Melissa is good at doing a lot of individual training, you feel heard and the room, and always brings good techniques that you can try at home.

Se mere
8 måneder siden