Mor & Baby

Jeg vil så gerne at I lykkes


Som mor til en skøn datter og mine mange års erfaring inden for traumebehandling efter fødsler, ved jeg,
hvor stor betydning graviditeten, fødslen og barselstiden har for moderskabet og familielivet.


At komme godt fra start og at føle sig støttet i de forskellige perioder, har så uendelig meget betydning. 

Lad mig hjælpe dig og din familie godt på vej, hvad enten I ønsker at blive gravid, vil forberede jer på fødslen, så I står stærkt undervejs, eller har brug for guidning i tiden efter. 

Jordemoderomsorg

Om du er førstegangs- eller fleregangsmor, så er graviditeten altid en spændende tid forbundet med mange følelser og tanker. 
Måske har du brug for at få vendt nogle tanker med en fagperson, eller bare har brug for at jordemoderen tager sig god tid til din konsultation. Uanset hvad, så er der både forståelse og tid til lige præcis dig og din situation i min klinik. I mine behandlinger gør jeg brug af min erfaring som kropsbehandler og jordemoder, og du kan derfor forvente en helkropsorienteret og virkningsfuld behandling. 


I behandlingerne kan indgå kraniosakral terapi, zoneterapi, rebozo-massage og akupunktur. 


Du kan søge om tilskud med op til 50 % hos sygesikringen "Danmark" til udvalgte jordemoderfaglige ydelser (bl.a. jordemoderkonsultation, efterfødselssamtale og fødselsforberedelse på hold)

Jordemoderkonsultation
Jordemoderkonsultation
Her er du i centrum og du sætter dagsordenen for jordemoderkonsultationen. Der er tid til en dybdegående samtale om de emner og spørgsmål der beskæftiger sig, samtidigt med at vi har god tid til en graviditetsundersøgelse. Søskende til det kommende barn er velkomne.
Gravidmassage
Gravidmassage
Gravidmassage forebygger gener og smerte, og støtter samtidig din tilknytning til dit barn.
Forkæl dig med en behandling og mærk den afstressende effekt på din krop.
Leje af fødekar
Leje af fødekar
Her kan du leje dit fødekar til din hjemmefødsel. Du kan vælge mellem to størrelser fødekar.
Fødselsforberedelse for par
Fødselsforberedelse for par
Fødselsforberedelse tilrettetelægges efter jeres individuelle ønsker og behov. I lærer teknikker der styrker den normale fødselsproces og virker smertelindrende, og ligeldes støttes I som par i jeres samarbejde.
Amning
Amning
Hos Vidunderlig Krop finder du hjælp til dit ammeforløb. Det kan være at ammeforløbet er svær og du har behov for at vende problematikken med en fagprofessionel, eller at du har behov for vejledning til en konkret problemstilling. Ligeledes kan du forberede dig på det kommende ammeforløb ved at deltage i et ammeforberedelseskursus.
Fødselstraume
Fødselstraume
En traumatisk fødselsoplevelse huskes af krop og sind, og kræver en helhedsorienteret behandling.
unsplash