Søvnvejledning

En hjælp til dig, der kæmper med dit barns søvn

Naturlig søvnvejledning

Babysøvn er et af de emner, der bekymrer forældre mest

Det kan være overvældende, og ikke mindst frustrerende at have en baby med søvnudfordringer. Og det bliver ikke nemmere af velmenende råd fra dine omgivelser, internettes tilbud om fiskeolie, søvntræning og skemaer, som din baby skal passe ind i. 

Du kender vigtigheden af at din baby skal have et vist antal timers søvn. Du har lagt mærke til, at dit barn mangler overskud, er irritabel og bare generelt i mistrivsel, når søvnen kokser. Måske er søvnen præget af mange opvågninger eller putningen varer en evighed, eller måske sover din baby bare ikke nok.
Søvnudfordringer påvirker altid hele familien. Så måske er du endda noget dertil, hvor du selv har svært ved at hænge sammen, og hvor glæden over barselsperioden er nærmest helt forsvundet ....


Flere årsager kan være medvirkende til at din babys søvn driller. Derudover spænder forståelsen for "den normale babysøvn" enormt bredt. Min erfaring som jordemoder og babybehandler er, at viden om hvad der er forventligt, samt små justeringer, ofte kan afhjælpe jeres problemer. 


Så du skal vide, at der er hjælp at hente. 

Forældrenes tilbagemeldinger

"Vi har haft så meget gavn af vores besøg i Melissa's klinik. Vi fik afstemt vores forventninger og det viste sig faktisk, at vores søns søvn slet ikke var så unormal, som vi gik og troede. Det gav os virkelig ro i maven. Og så fik vi ændret lidt på vores rutiner. Det har virkelig været en stor hjælp og al pengene værd" — Line & Anders"Min søn på 4 år har døjet med søvnen siden fødslen. Han har altid døjet med stor kropslig uro, mange opvågninger, laaange putninger og han har generelt bare fået alt for lidt søvn. Jeg synes at vi har prøvet alt. Vi har været til mange forskellige behandlere og endda forsøgt os med søvntræning. Altsammen med ringe effekt. Så jeg havde faktisk heller ikke de store forventninger til vores konsultation hos Melissa. Men det har bare været en rigtig god oplevelse. O. fik behandling for spændinger i nakken og bækken, og vi fik øvelser med hjem for at mindske hans uro. Samme dag sov han igennem. Og siden vores konsultation har hans søvn været mere rolig og stabil. Som ekstra bonus fungerer hans fordøjelse også meget bedre nu. Så tusinde tak for din stor hjælp!"

— Tinna

Få hjælp til søvnudfordringer og få en familie i trivsel

Dit barns søvn kan ikke puttes i skemaer og diagrammer. Og heldigvis for det. Mennesker er forskellige og ligesådan er vores behove. 


Min vejledning tager udgangspunkt i hvad du fra naturens side kan forvente af dit barns søvn. Søvnen kan ikke trænes, men man kan ændre lidt på putterutiner, og hjælpe med motoriske og afspændende øvelser. Og så kan det være, at der er nogle faktorer i jeres liv, der påvirker barnets søvn, og som du ikke videre har tænkt over.

Det kan også være, at du søger hjælp til at skifte rutiner, få barnet over i egen seng eller ønsker at afvænne barnet blidt fra brystet uden gråd. 

Lad os sammen se på, hvordan I kan opnå en bedre søvn i jeres familie. 

Kontakt mig allerede i dag og få hjælp