Udlejning af fødekar

Udlejning af fødekar


Hos Vidunderlig Krop kan du leje et oppusteligt fødekar fra La Bassine i 6 uger (3 uger før og 3 uger efter termin) til 550 kr. uanset størrelse på fødekarret. 
Ved reservation opkræves et depositum på 500 kr., som naturligvis betales tilbage ved aflevering af karret. Du kan vælge mellem det regulære fødekar eller et fødekar i maxi-størrelse - find målene her.

Alt udstyr som du har brug for følger med. Af hygjeniske hensyn skal du dog selv anskaffe og anvende en liner til fødekarret. 


Du bedes at læse kontrakten, som du finder nedenunder, inden du booker fødekarret. Du kan ligeldes se, hvad der medfølger af udstyr.


Fødekarret afhentes og afleveres i Langå. Ved afhentning underskrives kontrakten og sammen tjekker vi at alt udstyr følger med. La Bassine fødekar (medium)


Det ovale fødekar giver god støtte og komfort under fødslen. Karret er rummelig og udstyret med en blød bund, og giver dermed mulighed for at indtage forskellige stillinger under fødslen. Fødekarret er udstryet med to indvendige håndtag til støtte under veerne.
Den dybe blå farve virker beroligende og indbydende,, og giver de bedste forudsætninger til en intim og tryg fødsel i vand. 


indvendig længde: 124,5 cm
udvendig størrelse: 165cm x 135cm 
vandkapacitet ca. 450 - 80 % fuld


Liner kan købes her: 

Homeborn.dkMaxi fødekar fra La Bassine

 

I dette oppustelige fødekar er der plads til to personer. Med sin højde giver fødekarret god støtte i alle stillinger, hvad enten du vil sidde på hug, på knæ, eller blot læne dig tilbage. 

Med sin dybe blå farve får du en fornemmelse af ro og afspænding. Med sin højde har fødekarret den perfekte vanddybde, så maven er dækket. De fire indvendige håndtag og de to håndtag placeret placeret på kanten af karret gør stillingeskiftet og ind- og udstigningen let. 

Maxi fødekarret er med sine tre luftkamre robust. Den består af øko-venlig venyl uden ftalater, bly eller cadmium. Den gennemsigtige vandslange til påfyldning er ligeledes fri for ftalater og andre skadelige kemiske stoffer. 

 

Specifikationer: 

oppustet bund: 7.5 cm

udvendig længde: 191 cm

udvendig bredde: 164 cm

udvendig højde: 71 cm

indvendig længde: 145 cm

indvendig bredde: 118 cm

indvendig dybde: 63 cm  

kant bredde: 23 cm

vand kapacitet: 625 l – 80 % fuldEfterfødselspleje

I klinikken kan du købe forskellige naturlige og økologiske plejeprodukter til tiden efter fødslen. 

Her finder du ammete, organiske efterfødselsbind og genanvendelige  ammeindlæg, varmepuder, plejeprodukter fra Baby Kræs og Weleda  til mor og barn.