Amning

Ammehjælp

til dig, som ...


  • kæmper med amningen
  • gerne vil fuldamme, men er ved at løbe tør for kræfter
  • oplever smerte og sår på brystvorterne
  • lider af gentagne brystbetændelser og svampeinfektioner
  • oplever utilstrækkelig vægtøgning hos baby

 

Livet med en nyfødt bærer på et stort ansvar og kan være forbundet med mange bekymringer og frustrationer. Ligeledes kan amning forekomme som en svær opgave, og mange vil støde på udfordringer under deres ammeforløb. Ammevejledning kan derfor være en god investering så I kommer godt fra start, og kan nyde de mange ammetimer.

At vejlede i amning er altid personlig og individuel. Mange forskellige faktorer kan nemlig påvirke ammeforløbet. Vejledningen forgår i jeres eget hjem, så jeg kan møde jer i jeres trygge omgivelser. 


Hvor længe varer et besøg?

Et besøg varer ca. 1,5 - 2 timer. Her er der god tid til at overvære en amning og tale om de udfordringer I står over for. Det er en god idé, at begge forældre er til stede, når jeg er på besøg. 


Hvor meget koster det?

Et besøg koster 1250 kr. og er uden kørselstillæg inden for de første 10 km fra klinikkens adresse. Herefter pålægges et gebyr på 3,75 kr/ km. 

Vælger du at besøge mig i klinikken, koster besøget 850 kr. for 1,5 time. 

Ammeforberedelse

Hvordan du kommer fra start er altafgørende for om du lykkes med din amning

De fleste forældre forbereder sig godt og grundigt på fødslen, men de færreste er forberedte på barsels- og ammeperioden. 

Det er dog en rigtig god idé også at forberede sig på amningen, for selvom amning er naturligt, så er det stadigvæk noget, der skal læres.
Ammeforløbet starter umiddelbart efter fødslen og hvordan I kommer fra start, er af afgørende betydning for resten af ammeperioden. 

Det er her i starten, du og din baby skal lære amningens kunst. 

På ammekurset bliver du rigtig godt forberedt til det kommende ammeforløb. Du lærer om den gode teknik og om hvordan du forebygger og løser problemstillinger der kan opstå undervejs.

Varighed

Det er en fordel at du og din partner deltager i kurset. 

Undervisningen varer 2,5 timer. 


Pris

Individuelt forløb - 1850 kr. 


Amme-workshop


Nye datoer er under planlægning


Pris 685 kr. pr. person
1150 kr. for par


unsplash