Holdtræning
Efterfødselsyoga
Efterfødselsyoga
Lær din krop at kende på ny, og begynd blidt at genoptræne din krop efter fødslen. Undervisningen tager udgangspunkt til din efterfødselskrop og langsomt opbygger vi din kernemuskulatur igen.
Gravidyoga
Gravidyoga
Den skønneste træning til dig med en lille yogi i maven. Gravidyoga er perfekt til dig, der ønsker at forberede sig fysisk og mentalt på fødslen. Vi har fokus på bevægelighed og afspædning, så din krop sikres de bedste forudsætninger for din fødsel.
Blid yoga
Blid yoga
Blid yoga tager afsæt i yin- og restorativ yoga.
På dette hold genfinder du dit mentale og fysiske overskud.
Gennem langsommelighed, fokus på vejrtrækningen og dybe stræk øger du din kropsbevidsthed og afspænder muskel- og bindevævet, samt skaber ro i nervesystemet.

Træning


Hos Vidunderlig Krop kan du træne enten på hold eller modtage individuel træning. Med min erfaring som yoga-og pilatesinstruktør, jordemoder og kropsbehandler, har jeg viden om hvordan kroppen fungerer og hænger sammen. Mit udgangspunkt er derfor altid holistisk og består af elementer fra yogaverdenen, pilates og funktionelt træning. 

Jeg tilbyder fødselsforberedende træning, efterfødselstræning og individuel træning med henblik på genoptræning af bækkenbunden.
Blid yoga

Nyt forløb med Blid yoga starter den 3. maj 2023 og strækker sig over 5 onsdage fra kl. 16.50 - 18.10.

Holdet består af max. 5 deltagere, hvilket giver mulighed for ro og fordybelse.

Yogaundervisningen tager afsæt i restorativ yoga og yin-yoga. Her er fokus på blide stræk, rolig og dyb vejrtrækning, langsomme bevægelser og ro i nervesystemet. 


Træningen foregår i klinikken på Bredgade 48 st. tv. 
Pris 595 kr.
Holdet oprettes ved mindst 4 deltagere

Der er mulighed for omklædning i klinikken. 

Restorativt yoga


Mere om Restorativt yoga


Restorativ er en særlig blid yogaform, der kan hjælpe dig med at afspænde din krop og gør plads til heling. Samtidig giver yogaformen dig mental ro og åbner for et større nærvær til både dig selv og omverdenen.

Vi anvender bløde og støttende yogatilbehør som pøller, tæpper, blokke og øjenpuder, der skal hjælpe din krop til at slappe endnu bedre af i de dybdeafspændende hvil.

De restorative stillinger foregår primært liggende, og du lejres med al den støtte du og din krop har brug for, således at du trygt kan lade dine muskler at slappe af og herved invitere de dybe spændinger til at slippe sit tag.

I yoga øvelserne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op med yoga pøller, tæpper, blokke osv. Du ligger ofte i yoga øvelserne i 10 - 20 minutter ad gangen.

Når du hviler vågen uden anden bevægelse end dit åndedrag, vil din puls langsomt falde og der åbnes for en forbedret ilttilførsel rundt til dine vitale kropsdele og herved øges din kropslige restitution.
Når vågen hvile opstår, falder også dit åndedrag til ro og dit nervesystem vil få gode vilkår til at balancere stress og angstlignende tilstande.
Hvilende yoga åbner op for en særlig stilhed i kroppen, og alt hvad du går og gemmer indeni af følelser, oplevelser og minder, vil endelig få taletid.
Er du i tvivl?

Bliv ringet op og få afklaret om holdet er det rigtige for dig.