Træning
Fusionsyoga
Gravidyoga
Efterfødselstræning

Træning


Hos Vidunderlig Krop kan du træne enten på hold eller modtage individuel træning. Med min erfaring som yoga-og pilatesinstruktør, jordemoder og kropsbehandler, har jeg viden om hvordan kroppen fungerer og hænger sammen. Mit udgangspunkt er derfor altid holistisk og består af elementer fra yogaverdenen, pilates og funktionelt træning. 

Jeg tilbyder fødselsforberedende træning, efterfødselstræning og individuel træning med henblik på genoptræning af bækkenbunden.Yogahold

Nyt hold i Restorativ yoga starter den 30. marts 2022 og forløber over 5 onsdage fra kl. 17.10 - 18.30.

Holdet består af max. 5 deltagere, hvilket giver mulighed for ro og fordybelse


Træningen foregår i klinikken, Bredgade 48 st. tv. 
Der er mulighed for omklædning i klinikken. 

Restorativt yoga


Mere om Restorativt yoga


Restorativ er en særlig blid yogaform, der kan hjælpe dig med at afspænde din krop og gør plads til heling. Samtidig giver yogaformen dig mental ro og åbner for et større nærvær til både dig selv og omverdenen.

Vi anvender bløde og støttende yogatilbehør som pøller, tæpper, blokke og øjenpuder, der skal hjælpe din krop til at slappe endnu bedre af i de dybdeafspændende hvil.

De restorative stillinger foregår primært liggende, og du lejres med al den støtte du og din krop har brug for, således at du trygt kan lade dine muskler at slappe af og herved invitere de dybe spændinger til at slippe sit tag.

I yoga øvelserne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op med yoga pøller, tæpper, blokke osv. Du ligger ofte i yoga øvelserne i 10 - 20 minutter ad gangen.

Når du hviler vågen uden anden bevægelse end dit åndedrag, vil din puls langsomt falde og der åbnes for en forbedret ilttilførsel rundt til dine vitale kropsdele og herved øges din kropslige restitution.
Når vågen hvile opstår, falder også dit åndedrag til ro og dit nervesystem vil få gode vilkår til at balancere stress og angstlignende tilstande.
Hvilende yoga åbner op for en særlig stilhed i kroppen, og alt hvad du går og gemmer indeni af følelser, oplevelser og minder, vil endelig få taletid.