Info

Bag om Vidunderlig Krop

Vidunderlig Krop en en klinik som tilbyder helhedsorienteret behandling inden for jordemoderomsorg og kropsbehandling. Klinikken er beliggende i Langå (Randers Kommune) med gode og gratis parkeringsforhold tæt på. 

Vidunderlig Krop ejes af mig og har bestået siden 2014, hvor klinikken tidligere indgik i et behandlerfællesskab i Aarhus.


Mit navn er Melissa og jeg er 34 år gammel.
Jeg er af den overbevisning, at krop og sind stærkt påvirker hinanden, og har, i kraft af mine uddannelser, et indgående kendskab til kroppens funktion. I mine behandlinger lader jeg netop min viden og mine færdigheder fra de forskellige grene smelte sammen, så du får den bedste behandling. 

Siden 2011 har jeg praktiseret som fysiurgisk massør, og har i den forbindelse løbende udvidet mine færdigheder med diverse kurser inden for massage og bl.a. Kranio Sakral terapi og Akupunktur. 

Jeg har endvidere en baggrund som yoga- og pilatesinstruktrør, og er siden 2018 også certificeret Børneyogainstruktør.

I 2015 blev jeg autoriseret jordemoder med efterfulgt ansættelse på fødegangen. Jeg har derudover erfaring med graviditets- og barselspleje og dermed praktisk erfaring i vejledning af ammevanskeligheder. 


På nuværende tidspunkt læser jeg til international certificeret akupunktør på Københavns Akupunkturskole.


Jeg sætter en store  ære i at skabe trygge og rolige omgivelser for dig i mine behandlinger, hvor dine individuelle behov og ønsker respekteres.