Kropsbehandling

Hovedpine - Nakkesmerte - Kæbespændinger - Hold i ryggen - Skuldersmerte - Ondt i ryggen - Knæsproblemer, m.m.

Kropsbehandling tager udgangspunkt i din problemstilling og ofte vil jeg anvende flere forskellige teknikker for at afhjælpe dine gener.

Behandlingerne tager oftest udgangspunkt i fysiurgisk massage, som er en dybdegående form for behandling, og kombineres med akupressur, lymfedrænage, bindevævsmassage og kraniosakralterapi, samt elementer fra zoneterapien.


Visse problemstillinger kan supplerende behandles med akupunktur og øreakupunktur. 


Behandlingen gavner ved de fleste slags smerter i kroppen, herunder kan nævnes hovedpine, kæbespændinger (herunder også tinnitus), nakkespændinger og indskrænket bevægeliged, låsninger i rygsøjlen og smerte, skulderspændinger (fx. tennisalbue, golfarm, senehindebetændelse), lændesmerte, knæs- og ankelsmerte, generel smerte i kroppen, akut og kronisk. 


Fysiurgisk massage
En dybdegående og effektiv massage for at løsne spændinger og myoser. Massagen virker enormt afslappende og kan give en vis lethed i kroppen. 


Bindevævsmassage
En dybdegående form for massage hvor der arbejdes med bindevævet. I behandlingen kan indgå cupping. 

Behandlingsformen gavner ved muskelsmerte, arvæv og kronisk smerte, samt fibromyaligi.


Kraniosakralterapi
En blid, men effektiv behandlingsform, og som egner sig både til børn og voksne. 


Organmassage

Dybdegående massage af maveområdet med henblik på at skabe afspænding og forbedre blodomløbet af de indre organer. Organmassage kan fx. mildne mesntruationsmerter, smidiggør arvæv, og mindske underlivssmerte. 


Zoneterapi
I behandlingen kan indgå elementer fra zoneterapien, hvis det skønnes nødvendigt. Jeg er ikke uddannet zoneterapeut og du kan derfor desværre ikke bestille en behandling med zoneterapi. 

Vidunderlig Krop
 Velvære for Krop og Sind

Telefon23267991

       Vidunderlig Krop - Melissa Boldhaus - mail: melissa@vidunderligkrop.dk - tlf. 23 26 79 91 - Lohmannsgade 7, 8870 Langå