Gravidmassage


      Gravidmassage

Under graviditeten sker der mange spændende ting med kroppen. Hormonbalancen ændrer sig, maven vokser og kroppen tager på i vægt. Dette påvirker kroppens naturlige holdning, som tilpasser sig det nye tyngdepunkt. Disse forandringer kan give smerter og ømhed i for eksempel lænde- og nakke-, og skulderregionen og føre til hovedpine. Nogle gravide oplever at få mere væske i benene og hænderne. Andre kan føle sig mere trætte end de plejer. Disse ting er i de fleste tilfælde ganske ufarlige og normale, men kan dog opleves som generende for den gravide.


Som jordemoder og kropsbehandler, har jeg stor erfaring med at lindre og afhjælpe graviditetsgener. I min behandling, og afhængigt af din problemstilling, anvender jeg akupressur og kraniosakralterapi, samt rebozomassage. Derudover øger massagen dit velvære og din kropsfornemmelse. Gravidmassage er en blid behandlingsform og har en afslappende og stressnedsættende virkning.


Du kan under gravidmassagen vælge at ligge på maven, på siden eller ryggen - lige som du føler dig bedst tilpas. Jeg fokuserer på de områder, der generer dig mest. Du kan dog også vælge gravidmassagen, hvis blot du ønsker at forkæle dig selv.


Som en del af gravidmassagen tilbydes desuden akupunktur mod bestemte problemstillinger. Du modtager også information omkring øvelser, som kan forebygge og afhjælpe dine gener.