Før fødsel

Privat jordemoder

Jeg kan ledsage dig under din graviditet, hvad enten du ønsker psykisk støtte i form af samtale eller jordemoderkonsultation, eller har brug for lindring af graviditetsrelaterede gener. Du kan også søge og råd og vejledning vedr. problemtaiske familiekonstellationer eller problematikker på din arbejdsplads. 

I behandlingen for graviditetsgener kan, hvis ønsket, indgå akupunktur, akupressur, rebozo-massage og fysiurgisk massage, samt tilrettelagte fysiske øvelser. 

En graviditetsbehandling inkluderer altid at jeg lytter og mærker på din mave, og forhører mig om, hvordan det ellers står til i din graviditet, medmindre du ønsker andet. Individuel fødselsforberedelse

Fødselsforberedelsen tager altid udgangspunkt i dine ønsker, hvad enten du ønsker at føde på hospitalet eller derhjemme. Du og din partner lærer om smertelindrende vejrtrækning og bevægelse, samt gavnlige akupressurpunkter


Fødselsforberedende træning på hold

Holdene er små og på max. 4 deltagere. På denne måde kan jeg tage hensyn til individuelle behov og ønsker. Træningen tager udgangspunkt i yoga, og kombineres med teknikker fra pilates og Spinning babies. Desuden har vi fokus på bækkenbunden uden knibeøvelser. På denne måde styrkes kroppen i graviditeten og forberedes til den kommende fødsel. Træningen indeholder også teoretisk viden og afsluttes altid med en afspænding. 

Kontakt mig for næste holdopstart.

Telefon23267991

       Vidunderlig Krop - Melissa Boldhaus - mail: melissa@vidunderligkrop.dk - tlf. 23 26 79 91 - Lohmannsgade 7, 8870 Langå