Gravidmassage


      Gravidmassage

Under graviditeten sker der mange spændende ting med kroppen. Hormonbalancen ændrer sig, maven vokser og kroppen tager på i vægt. Dette påvirker kroppens naturlige holdning, som tilpasser sig det nye tyngdepunkt. Disse forandringer kan give smerter og ømhed i for eksempel lænde- og nakke-, og skulderregionen og føre til hovedpine. Nogle gravide oplever at få mere væske i benene og hænderne. Andre kan føle sig mere trætte end de plejer. Disse ting er i de fleste tilfælde ganske ufarlige og normale, men kan dog opleves som generende for den gravide.


Graviditetsmassage er en helkropsmassage, som  kan give dig lindring på de ovennævnte gener. Derudover øger massagen dit velvære og din kropsfornemmelse. Massage er en blid behandlingsform og har en afslappende og stressnedsættende virkning.


Du kan under behandlingen vælge at ligge på maven, på siden eller ryggen - lige som du føler dig bedst tilpas. Jeg fokuserer på de områder, der generer dig mest. Du kan dog også vælge massagen, hvis bare du ønsker at forkæle dig selv.


Som en del af behandlingen tilbydes desuden akupunktur mod bestemte problemstillinger. Du modtager også information omkring øvelser, som kan forebygge og afhjælpe dine gener.
Telefon23267991

       Vidunderlig Krop - Melissa Boldhaus - mail: melissa@vidunderligkrop.dk - tlf. 23 26 79 91 - Lohmannsgade 7, 8870 Langå