Efter fødsel

Efterfødselskonsultation

At blive forældre er altid forbundet med en masse, og til tider, overvældende følelser - dette uanset om  I har fået jeres første, andet eller tredje barn. Derfor er det vigtigt, at have rum og mulighed for at kunne sætte ord på de svære følelser. Måske har I behov for at få sat perspektiv på den nye familiekonstellation, eller brug for hjælp til at finde jeres plads i forældreskabet. Det kan også være, at I har brug for konkret støtte til ammeetablering. En efterfødselskonsultation kan være lige præcis dét, der hjælper jer videre ud af problemstillingen og sikrer jer en god start på forældreskabet. 


Efterfødselssamtale

En fødsel er en stor begivenhed og efterlader dybe spor hos både den fødende og partner, dette uanset om oplevelsen gar været positivt eller traumatisk. Det kan altid være en god idé at få talt fødslen igennem og få besvaret uopklarede spørgsmål. En efterfødslessamtale kan også bruges inden en nærtforestående fødsel, hvis du har brug for en gennemgang af seneste fødselsforløb. Hvis du har konkrete spørgsmål til tidligere fødsel, kan du med fordel medbringe journalbeskrivelsen, som du kan få tilsendt af dit fødested. 


Hjælp til ammeetablering

Som jordemoder og mor til et ammebarn, sætter jeg en store ære i at understøtte dig i dit ammeforløb. Min vejledning tager altid udgangspunkt i nyeste evidens og din egen specifikke situation. 
Hvad enten du mangler hjælp til ammeetableringen eller ønsker at skifte til flaskeernæring, kan jeg bistå dig med råd og vejledning. 


Efterfødselsmassage og -behandling

Efterfødselsmassagen tager udgangspunkt i dig og dine eventuelle gener. I behandlingen kan, udover fysiurgisk massage, indgå elementer fra zoneterapien, organsmassage, akupressur og akupunktur, rebozomassage, kraniosakralterapi og manuelle teknikker. Behandlingen kan være til dig der blot ønsker forkælelse eller til dig, som er generet af ømme bryster, smerte i underlivet eller lænd, nakke- og skulderspændinger, udbrændthed, eller hovedpine. 


Spædbarnsbehandling

Spædbarnsbehandling tager udgangspunkt i kraniosakralterapien og forenes med akupressur og zoneterapien. Teknikkerne er blide og skånsomme. Behandlingen henvender sig til børn med fordøjelsesbesvær, ammeproblemer, intolerancer, kolik, uro, smerte og utilpashed, og kan virke forløsende efter en hård fødsel. Telefon23267991

       Vidunderlig Krop - Melissa Boldhaus - mail: melissa@vidunderligkrop.dk - tlf. 23 26 79 91 - Lohmannsgade 7, 8870 Langå