Graviditetstræning


Fødselsforberedende træning på hold


Hold dig i form under din graviditet og forbered dig samtidigt på fødslen.

Ved at træne igennem graviditeten styrker du din krop og mindster risikoen for medicinske indgreb under fødslen, og samtidigt lægger du grobunden for dit barns motoriske udvikling - babyen træner nemlig med. 


Den fødselsforberedende træning tager udgangspunkt i yoga, og kombineres med teknikker fra pilates og Spinning Babies. Træningen er blid og rolig, og alle kan være med.

Vi har fokus på at styrke bækkenbunden uden knibeøvelser, så den hurtigt fungerer godt igen efter fødslen. Vi øver også forskellige vejrtrækningsmetoder og fordybelse med mindfulness. Her bliver du altså bekendt med metoder som du kan bruge under din fødsel til smertelindring. Du lærer samtidigt om rebozo-massage og akupressur, som du kan anvende igennem din graviditet, til fødslen og i barselstiden. På denne måde styrkes kroppen i graviditeten og forberedes til den kommende fødsel. Træningen indeholder også teoretisk viden og afsluttes altid med en afspænding. 

Holdene er små og på max. 4 deltagere. På denne måde kan jeg tage hensyn til individuelle behov og ønsker. Træningen foregår en gang ugentlig og forløber over 6 uger.


Kontakt mig gerne for næste holdopstart.


kontakt mig her