Babybehandling

Vidunderlig Krop
 Velvære for Krop og Sind

Telefon23267991

Ondt i maven - Forstoppelse- Uro - Kolik - Søvnbesvær - Ammevanskeligheder - Spændinger langs rygsøjlen - væske på ørene, m.m.


Spædbarns- og babybehandling

Denne behandlingsform består af en blanding af massage, zoneterapi, akupressur, samt udvalgte teknikker fra Kranio-Sakral terapien. Behandlingen er dermed meget blid og målet er at rette op på skævheder og skabe balance i kroppen igen.


En behandling varer mellem 15 - 50 min. Der er således god tid til amning og bleskift, samt spørgsmål undervejs.

Da børn hurtig responderer på behandlinger, vil I hurtigt kunne bedømme effekten og se virkningen inden for de første døgn efter behandlingen. Selvom behandlingen er blid og smertefrit for babyen, er det en fordel, hvis I giver barnet ro efter behandlingen. Kroppen vil være beskæftiget med de input, den har fået under behandlingen. Jeres barn kan derfor være ekstra søvnig, eller komme af med en større ble en normalt.


Babybehandling henvender sig til børn med:
Jeg tager gerne hjem til jer hvor jeres barn befinder sig i vante og trygge omgivelser og derved kan få maximalt udbytte af behandlingen. Der pålægges kørselstillæg.

Babymassage

Babymassage er en meget blid form for massage og egner sig for børn fra 3 mdr.'s alderen. Behandlingen foregår i barnets eget tempo og tager højde for individuelle behov. Denne behandlingsform skaber tryghed og tæt kontakt mellem barnet og mor/far. Derudover stimuleres barnets sanser og kropsbevidstheden øges. Behandlingen kan bl.a. afhjælpe uro, søvnbesvær, samt mildne fordøjelsesproblemer.


For forældregrupper

Jeg underviser mødre- og fædregruppe på max. 5 børn. I er velkomne i hos mig i klinikken eller hjemme hos en af jer. I lærer om massageteknik, zoneterapi, akupressurpunkter og får råd og vejledning angående barnets motoriske udvikling. Hvis I ønsker det, kan vi også gennemgå førstehjælp for spædbørn- og babyer. 


Et besøg varer ca. 2  timer og der er god plads til ammepauser og spørgsmål undervejs. 

       Vidunderlig Krop - Melissa Boldhaus - mail: melissa@vidunderligkrop.dk - tlf. 23 26 79 91 - Lohmannsgade 7, 8870 Langå